BEDRIJFSPROFIEL

 

Philips | Stiels | Gielkens schuldbemiddeling voor midden- en kleinbedrijf is opgericht in 2002 door Astrid Philips en Henri Stiels. Sinds die tijd zijn wij het aanspreekpunt voor ondernemers met financiële problemen, niet alleen in Limburg, maar ook daarbuiten. Inmiddels is ons team uitgebreid met Mark Gielkens en is de naam gewijzigd in Philips | Stiels | Gielkens en worden wij ondersteund door Monique Senders. Wij zijn gevestigd in Nuth, door de toename van de aanvragen buiten Limburg beschikken we over een spreekruimte bij de gemeente Helmond. Indien nodig bezoeken wij u ook op locatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het persoonlijk contact dat wij onderhouden met onze cliënten en de externe partijen.

Betrokkenheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Een verantwoorde doorstart van uw bedrijf is ons doel.

Door een schuldhulpverleningstraject in te gaan, kan in de meeste gevallen een faillissement worden voorkomen. Het is daarom zeer belangrijk dat u op tijd contact met ons opneemt.

Wij helpen u graag met het oplossen van uw financiële problemen.

 

Philips | Stiels | Gielkens wil haar dienstverlening voor alle ondernemers toegankelijk maken. Indien u betalingsachterstanden, zakelijke of privé-schulden heeft of als u uw boekhouder niet meer kunt betalen, dan is het belangrijk dat u snel contact met ons opneemt. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van voornoemde problemen. Wij hebben een groot netwerk van professionele partijen. Tijdens een schuldhulpverleningstraject staat u er niet alleen voor. Samen met u zoeken wij naar een gepaste oplossing.

 

Missie:

De ondernemer in financiële problemen op een verantwoorde wijze te begeleiden en te ondersteunen met het uiteindelijke doel het voorkomen van een faillissement of WSNP-situatie.

Door kennis en jarenlange ervaring, gecombineerd met een oprechte betrokkenheid naar alle partijen, is Philips | Stiels | Gielkens uitgegroeid tot een serieuze partner voor schuldeisers, gemeentelijke instellingen en andere organisaties.

 

Thermiekstraat 31

6361 HB Nuth

T 045 577 83 10

E info@philipsstiels.nl

Contactformulier